Over d'n Uilskuiken

Uilskuiken; da's toch een schône naam voor een brouwerij? Brouwerij d'n uilskuiken heeft haar naam te danken aan het 10e elftal (ondertussen zijn we het 7e) van SV Valkenswaard, ook wel bosuilen genoemd. Ik voetbal zelf in dit vriendenteam van de bosuilen. Voetballen is samen met bier brouwen (en drinken) mijn passie en door deze combinatie is de naam voor brouwerij d'n Uilskuiken geboren.

Liefde voor craftbier 

"zonder bier geen plezier", da's een leus die de grote baas vaker uitroept als hij aan het genieten is van een biertje. Deze passie en liefde voor bier heeft ervoor gezorgd dat Brouwerij d'n Uilskuiken het levenslicht is gaan zien. Met brouwerij d'n Uilskuiken wil ik, Pascal Swinkels, de liefde en passie die ik heb voor bier delen met andere bierliefhebbers. 

Inspiratie 

Brouwerij d'n Uilskuiken wil bierliefhebbers inspireren. Een manier waarop Brouwerij d'n Uilskuiken dit doet is door suggesties te geven wat voor gerechten en kleine hapjes lekker zijn bij onze bieren. Deze suggesties staan op de etiketten van onze bieren onder het kopje foodpairing.  Houd onze Instagram pagina ook goed in de gaten !